Aanleg glasvezel in Kapelle

DELTA start maandag 1 februari met de aanleg van glasvezel in de gemeente Kapelle. Het gaat om de kernen van Kapelle en Biezelinge waar over een tracé van zo’n 50 kilometer glasvezel wordt gelegd. Op dit moment bestaat het hybrideglasvezel-coaxnetwerk van DELTA in Zeeland al voor 60 procent uit glasvezel. Nu gaat de telecomprovider ook glasvezel naar de huizen aanleggen.

Glasvezelaanleg

Bewoners van de straten waar DELTA aanlegt, ontvangen persoonlijk informatie over het aanlegproces. Het traject vanaf de graafwerkzaamheden tot het realiseren van de aansluiting neemt ongeveer tien tot veertien weken in beslag. Eerst start DELTA met het aanleggen van een basisnetwerk. In een volgende fase sluiten ze de huishoudens aan.
Op deze pagina van DELTA vindt u meer informatie over de aanleg, de planning en de mogelijkheden. Het is altijd mogelijk om advies over het glasvezelaanbod te vragen. Vul hiervoor het formulier op de website van DELTA in, dan neemt een adviseur van DELTA contact met u op.

Aannemer VolkerWessels Telecom

De aannemer VolkerWessels Telecom is verantwoordelijk voor de aanleg van het glasvezelnetwerk in Kapelle. Zij maken ook de glasvezelaansluiting bij u thuis.
Voor vragen over bijvoorbeeld de planning of de woningaansluiting neemt u contact op met VolkerWessels Telecom.
Telefoon: 088 1860 004 | ma. t/m do. 08.00-18.00 uur en vr. 08.00-17.00 uur
E-mail: zeeland@vwtelecom.com